Z důvodu velmi chladného počasí se 20. a 21. 4. ruší Víkendový seminář. Náhradní termín bude 4. a 5. 5. Přihlášky na původní termín jsou stornovány, na nový termín se prosím hlaste znovu.

Letní 4denní seminář ve Zbraslavicích 2020

Mistr již vypsal termín čtyřdenního semináře: 28. 5. – 31. 5. 2020
Náplň i podrobnosti budou k dispozici v polovině listopadu 2019, jakmile středisko zašle kompletní cenovou nabídku.

Na základě vypsané ANKETY ze 14. 6. 2019 ohledně stravování jsme shrnuli vyjádření studentů ohledně spokojenosti s kvalitou jídla, s jeho množstvím, navrženého nového jídelníčku na příští seminář, jak masového, tak vegetariánského. Vše jsme zaslali středisku k posouzení a vyjádření.

Jakmile budou známy ceny stravy a ubytování, Mistr navrhne plán a bude k dispozici letáček s podrobnostmi akce. Na webu i FB Mistra bude také vše uveřejněno. V tu chvíli se bude možno hlásit na seminář.

Kdo má zájem si zařídit ubytování sám, ať to včas prosím nahlásí.

Z hlediska náročné administrativy a množství dokladů za tento seminář bude platba jednorázová (nebude tedy rozložená na zálohu a doplatek) a splatnost bude posunuta o 1 měsíc, tedy do 5. 4. 2020, nejdříve však od 1. 1. 2020. Prosím tedy zájemce o cvičení, aby s tím předem počítali a připravili si zavčas dostatek financí na platbu.

Sdílejte tento článek:

Share on facebook
Share on twitter

Další články

Dnešní cvičení odpadá

V úterý 31. 8. 2021 se cvičení z důvodu deštivého počasí nekoná. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.