Z důvodu velmi chladného počasí se 20. a 21. 4. ruší Víkendový seminář. Náhradní termín bude 4. a 5. 5. Přihlášky na původní termín jsou stornovány, na nový termín se prosím hlaste znovu.

Tréninky v období koronaviru

Dle vládních opatření je povoleno cvičit v tělocvičnách od 11. 5. (za podmínek, že nemůžeme využít šatny k převlečení se a máme být od sebe vzdáleni 2 m, což omezuje počet cvičících na 30 lidí). Dle Mistra by bylo vhodné začít cvičit v tělocvičně až od června. Pokud by totiž byl jediný student nakažený, celá skupina by musela do karantény a čekat na výsledky testů. Pokud by se tak stalo před odjezdem na seminář ve Zbraslavicích, nebylo by možné tuto akci uskutečnit.

Na základě současné situace 21. 5. Mistr navrhl Variantu LETNÁ (všichni cvičí venku na Letné dle původního rozvrhu), kterou se budeme řídit do doby, než budeme moci všichni cvičit v tělocvičně (Varianta TĚLOCVIČNA).

Prosím sledujte každý den, kdy bude probíhat cvičení, webové stránky, kde budou na úvodu aktuální informace (kde cvičíme, zda vůbec cvičíme, např. z důvodu špatného počasí, atd.).

Aktuální situace

Kurzy budou pokračovat od 1. 9.  První hodina po prázdninách v úterý 1. 9. bude probíhat v tělocvičně (Varianta TĚLOCVIČNA). Dále bude cvičení probíhat venku na Letné dle původního rozvrhu (Varianta LETNÁ), pokud to počasí dovolí.

2. 6. Shaolin gongfu – odcvičeno, Taiji gongfu a Základy bagua – zrušeno z důvodu deště.
4. 6. cvičení zrušeno z důvodu deštivého počasí
9. 6. všechny kurzy proběhly dle plánu – odcvičeno
11. 6. všechny kurzy proběhly dle plánu – odcvičeno
16. 6. všechny kurzy proběhly dle plánu – odcvičeno
18. 6. cvičení zrušeno z důvodu deštivého počasí
23. 6. všechny kurzy proběhly dle plánu – odcvičeno
25. 6. všechny kurzy proběhly dle plánu – odcvičeno
30. 6. všechny kurzy proběhly dle plánu – odcvičeno

Plán pro kurzy od 2. 6. 2020

Varianta LETNÁ

Pro případ, že kvůli opatřením nebudeme moci všichni společně cvičit v tělocvičně (zůstane v platnosti zákaz využití šaten, omezení kontaktu na 2 m a max. 30 studentů ve skupině).

Termíny cvičení: 2. 6. – 30. 6., 1. 9. – 29. 9.
Místo: Letenské sady – https://maps.app.goo.gl/sc7xmxZZ3SkP487o8
Plán výuky: dle rozvrhu

Varianta TĚLOCVIČNA

Pro případ, že opatření umožní cvičit jako dříve, včetně využití šaten, bez omezení kontaktu na 2 m.

Termíny cvičení: 2. 6. – 23. 6., 1. 9. – 29. 9.
Plán výuky: dle rozvrhu

Odevzdání čipů

Škola nám umožnila ponechat si čipy i na další semestr. V případě, že nebude někdo pokračovat v kurzech od října 2020, prosím ať včas odevzdá čip (max. 29. 9.), abychom měli dostatek čipů pro ostatní studenty.

Opakování přes léto 2020

Mistr na základě podnětů studentů plánuje přes léto zorganizovat opakovací semináře pro studenty. Účast je dobrovolná. Cvičení je pouze pro studenty probíhajících kurzů a absolvovaných seminářů. Každý si bude moci vybrat to, co by si chtěl zopakovat. Termíny cvičení budou v předstihu pár dní uvedeny na webu a FB, ale na základě předpovědi počasí. Přestože se budeme snažit všechny studenty informovat pomocí SMS, tak vyzýváme ke sledování novinek na webu a FB.

Plán kurzů od 1. 10. 2020

Rozvrh podzimního semestru bude stejný jako nyní v jarním semestru, ale náplň bude upravena na základě odcvičených hodin v červnu a září 2020. Studenti právě probíhajících kurzů mají přednost.

Sdílejte tento článek:

Share on facebook
Share on twitter

Další články

Dnešní cvičení odpadá

V úterý 31. 8. 2021 se cvičení z důvodu deštivého počasí nekoná. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.